Afspraak maken?

info@salonbepure.nl

Geopend op afspraak

ma t/m vrij 10.00-21:00 uur

[ comfort zone ] Sacred Nature


Uit liefde voor verzorgingsrituelen en vanuit onze passie voor de natuur en de wereld om ons heen kan je nu ook hemels genieten van een innovatieve en uiterst effectieve gezichtsbehandeling. Tijdens de [ Sacred Nature ] behandeling worden alleen het gelaat en decolleté gereinigd, gescrubt en verzorgd. In deze ‘natuurlijke’ behandeling worden de unieke producten uit de Sacred Nature lijn gebruikt. Deze bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale oliën, siliconen, paraffine en synthetische geur- en kleurstoffen. Hiermee voldoen ze ruimschoots aan de strikte eisen van Ecocert. Een gedeelte van de opbrengst gaat tevens naar herbebossingsprojecten.Sacred nature ofwel heilige natuur. Een behandeling met 99% tot 100% natuurlijke ingrediënten en tot 45% biologisch. [ Sacred nature]  producten zijn bestempeld met het ECOCERT keurmerk. Deze combinatie behandeling van gelaat en lichaam is intensief voedend, anti-aging, DNA beschermend en herstellend. Laat de natuur haar werk doen!

[ Comfort Zone ] staat voor resultaat en beleving. In het concept is ruim aandacht voor sfeer en ambiance. Aromatische theeën op basis van kruiden, met een verrukkelijk aroma, vergroten het gevoel van welbehagen en vervolmaken de beleving. Muziek ontspant de geest en aromatische kaarsen creëren een ontspannen ambiance.

[ Comfort Zone ] is gericht op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen, kortom: ervaren.

ECOCERT: Gecertificeerde en Gecontroleerde Natuurcosmetica

Sacred nature van [ comfort zone ] draagt een ecocert keurmerk. Dit keurmerk richt zich op milieuvriendelijke productie van voedingsmiddelen, cosmetica en kleding. Alleen producten met het Ecocert keurmerk bevatten natuurlijke ingrediënten uit biologische teelt. Bij het Ecocert Keurmerk moeten producten minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevatten. Ecocert heeft voor cosmetica richtlijnen opgesteld, die het gebruik van natuurlijke bestanddelen met een hoge ecologische kwaliteit stimuleren. Producten met het Ecocert keurmerk verwerken natuurlijke grondstoffen zoals plantaardige olie, vetten en wassen, kruidenextracten of etherische oliën en aroma’s uit gecontroleerde biologische verbouw of wildernis conform de richtlijn. Van belang zijn hierbij:

• het gebruik van natuurlijke ingrediënten.
• zorgvuldige keuze van de verwerkte plantaardige grondstoffen.
• ecologische verdraagzaamheid van ieder product.
• milieu- en bronbesparende productieprocessen.
• biologische afbreekbaarheid van grondstoffen.

Bij de ontwikkeling van onze natuurlijke huidverzorgingslijn sacred nature zijn wij zelfs een stap verder dan de strenge eisen van Ecocert. Veel van onze sacred nature producten bevatten meer dan 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong alle verpakkingen zijn van gerecycled papier, bedrukt met waterinkt.