Advies gewenst?

Vraag een terugbelverzoek

Afspraak maken?

info@salonbepure.nl

Geopend op afspraak

ma t/m vrij 10.00-21:00 uur

Tijdens mijn zoektocht naar een passende cosmeticalijn kwam ik Provida tegen, wat “voor het leven” betekent. Provida is gevestigd in Duitsland, waar zij de meeste grondstoffen zelf verbouwen. Zij hebben een laboratorium waar de ingrediënten uitgebreid onderzocht en getest worden op o.a. werkzaamheid, kwaliteit en zuiverheid.

Ik heb vanaf het begin veel vertrouwen in Provida en in mijn groothandel (Ecomild); mijn (kritische) vragen worden altijd serieus genomen en er is veel vakkennis aanwezig om te vertellen wat zij in hun producten stoppen en waarom. Het is voor mij belangrijk dat de producten biologisch zijn, om mens en natuur niet onnodig te belasten, tevens mild en zacht voor de huid en van een goede kwaliteit. Dit heb ik bij Provida gevonden.

Provida is naast 100% natuurlijk/biologisch ook erg zacht voor de huid, gespecialiseerd in huidbeelden en betaalbaar. Dit komt omdat ze de verpakkingen vrij simpel houden en weinig investeren in marketing; het gaat tenslotte om de inhoud. Provida is uitsluitend verkrijgbaar in de salons die er mee werken en de consument kan het verder alleen via de groothandel kopen. Daardoor is er ook geen gestunt met prijzen en weet je dat ik dezelfde prijzen hanteer in de salon.

Provida in het kort:

  • Minimaal 95% van de plantaardige ingrediënten komt uit de biologische landbouw
  • Geen synthetische conserveringsmiddelen
  • Geen genetische gemanipuleerde grondstoffen
  • Geen nanotechnologie
  • Geen synthetische kleur en geurstoffen
  • Geen minerale oliën, paraffine of andere aardolieproducten
  • Geen siliconen en parabenen
  • Voldoet aan zeer strenge keurmerken

Natuurlijke dagcrèmes

De natuurlijke gezichtsverzorging van Provida zijn allemaal mild en zacht voor de huid. Omdat de één een lichte textuur fijn vind, de ander een volle textuur en ook bepaalde huidbeelden soms extra aandacht verdienen, is er een ruime keus aan dag- en nachtcrèmes.

Laat je adviseren in de salon welke crème het beste bij jou past. Het is bij de meeste producten mogelijk om een tester mee naar huis te krijgen zodat je het ook kan voelen wat het doet voor je huid.

Natuurlijke gezichtsreiniging


Naast een natuurlijke dagcrème of nachtcrème wil je je gezicht natuurlijk het liefst reiniging met een tonic of milk zonder allerlei agressieve chemische bestanddelen. Ook een dieptereiniging (peeling) kan zo nu en dan de huid goed opfrissen zodat de cremes beter in de poriën kunnen trekken. Dit ter voorkoming van een onzuivere huid. Daarmee geeft een peeling je een ‘natural glow’ en maakt je huid lekker zacht.

Oppervlaktereiniging:

Dieptereiniging:

Boost je huid

Kan je huid naast de reiniging en dag/nachtverzorging wel een oppepper gebruiken? Boost je huid dan eens door een serum of ampul aan te brengen. Beide zijn werkstoffen complexen. Waarbij je een serum dagelijks kunt gebruiken, worden ampullen vaak in kuurverband gebruikt. Deze zijn 3x zo sterk geconcentreerd.