Advies gewenst?

Vraag een terugbelverzoek

Afspraak maken?

info@salonbepure.nl

Geopend op afspraak

ma t/m vrij 10.00-21:00 uur

Slapen: we doen het gemiddeld 32 jaar van ons leven maar ervaren allemaal wel eens een nacht slecht slapen. Je ligt dan te woelen en draaien, staat op voor een glas water en probeert het nog een keer. Komt het je bekend voor? Soms is de reden van je verstoorde slaapritme duidelijk, want je werkt te hard of je hebt zorgen die je wakker houden. Vaak is stress de reden het verstoren van je nachtelijke ritueel.

Stress Verminderen

Er zijn allerlei manieren om stress te verminderen. Je kent ze ongetwijfeld. De gedachten van je af schrijven, een wandeling maken of mediteren. Als het verstoorde slaapritme aanhoud proberen we vaak een oplossing te vinden. Natuurlijk kan het fijn zijn om de onderliggende oorzaak te achterhalen waarom we soms minder goed slapen. Soms is het ook gewoon uitproberen wat bij jou persoonlijk bijdraagt aan een betere nachtrust.

Massage om beter te slapen

Ik was dan ook erg enthousiast om de Tranquillity™ Pro-Sleep Massage training te mogen volgen. [ comfort zone ] heeft namelijk een speciaal ritueel ontwikkeld die echt bedoeld is voor mensen die veel in hun hoofd zitten en toe zijn aan diepe ontspanning. Het kan fijn zijn voor mensen die burn-out klachten hebben, slaapproblemen of veel stress ervaren. Verwacht geen massage die gericht is op verlichting in spierspanning (ook heerlijk ontspannend natuurlijk) maar juist een beleving van een heel ander kaliber. Een ritueel dat je eigenlijk zou moeten ervaren om het verschil te kunnen begrijpen. Toch ga ik mijn best doen in te gaan op deze unieke methode.

3 zintuigen

De Tranquillity™ Pro-Sleep massage stimuleert de zintuigen voelen, ruiken en horen. Het welkomsritueel met zachte strechtes van het lichaam wordt vervolgt door de kennismaking met de Tranquility ™ blend, de huisgeur van [ Comfort Zone]. Deze Tranquility geur, die in gehele lijn de basis vormt, bevat o.a. etherische oliën van zoete sinaasappel, cederhout en roos. De aromatherapie is ontwikkeld dat het werkt op zowel het helder worden van je geest, als het ontspannen en harmoniseren ervan.

De Tranquillity™ Sound met binaural beats werkt onbewust op je hersengolven en je hartslag met als doel deze omlaag te brengen. Het gevolg is dat je geest in een rustige vredige toestand zal komen.

Door middel van zachte brushes doordrenkt in warme Tranquility™ body oil die over de banen over je rug glijden prikken op een aangename manier je centrale zenuwstelsel. De Ayurvedische en Maleisische massagetechnieken voelen zacht, langzaam en omvattend waardoor je helemaal in je cocon zal komen. Waarna voor,- en achterkant van je lichaam en hoofdhuid behandeld zijn wordt je huid intensief gevoed en gehydrateerd met de Tranquillity™ bodycream waarna je zacht en lekker geurend weer terug uit je cocon mag komen.

“Afgelopen nacht voor het eerst sinds weken heerlijk diep geslapen en ‘opruim’ dromen gehad, en weer fris wakker. De Tranquility Pro Sleep behandeling heeft zo diep doorgewerkt, dat mijn slaapkwaliteit verbeterde daarna! Het is dus ook een Quality Pro Sleep behandeling 😊

Je vroeg me direct na de behandeling, of ik niet slaperig was; maar ik had me heel diep ontspannen gevoeld en dat gaf ook weer energie. Ik bleef de hele middag nog relaxed, en ben daarna vroeg gaan slapen.

Mooi hoe diep deze behandeling doorwerkt, het is echt een pareltje!”

-Monique

Tranquillity ™ producten

Mocht je deze heerlijke geur nu net zoals ik vaker om je heen willen ruiken is de de lijn naast de blend, oil en body butter ook uitgebreid met een body lotion, shower gel, room spray en lekkere geurkaars. Uiteraard verkrijgbaar in Salon Be Pure.

De blend, die het sterkst geconcentreerd is, kan je overigens puur aanbrengen, een paar druppels op de polsen, hals of achter de oren als alternatief voor parfum. Een heerlijke olie om mee naar huis te nemen dus en bijvoorbeeld een beetje op je kussen te sprenkelen of in je bad. Of meng een paar druppels met je bodylotion voor een intens aromatische ervaring.