Advies gewenst?

Vraag een terugbelverzoek

Afspraak maken?

info@salonbepure.nl

Geopend op afspraak

ma t/m vrij 10.00-21:00 uur

Gekeken van een holistisch oogpunt worden tijdens de behandeling drie zintuigen gestimuleerd; horen, ruiken en voelen. Ik streef er naar je een ervaring van schoonheid en well-being te laten ervaren.

Achtergrond

Mijn naam is Valerie, 29 jaar en sinds 2017 gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en wellness masseuse. Na mijn opleidingen heb ik branche ervaring opgedaan in kleine, grote en internationale salons, hotels en wellness complexen.

Vanaf jonge leeftijd droomde ik al over een eigen salon. In Twente opende ik voor het eerst mijn deuren. Nadat ik er even tussenuit ben geweest, heb ik in juli 2021 het Be Pure concept opnieuw opgepakt. Met nieuwe drive en visie ben ik dit verder uit gaan rollen vanuit een praktijkruimte net buiten het centrum van Zutphen.

Drijfveren

Het mooie aan dit vak vind ik dat ik mijn klanten zie onthaasten. Door de persoonlijke aandacht tijdens de behandeling kunnen zij zich weer puur, stralend en ontspannen voelen. Het doet mij niet alleen goed om te zien wat mijn behandelingen voor anderen kunnen betekenen, zelf ervaar ik ook ontspanning wanneer ik met rust en aandacht behandelingen verzorg.

Naamgeving

Zoals de naam al doet vermoeden, komt ‘Be Pure’ voort uit mijn band met de natuur. Ik kan erg genieten van de natuur en trek mij er zo nu en dan in terug om op te laden. Puur leven, puur zijn; het zijn mijn persoonlijke waarden om zo dicht mogelijk bij mijzelf te komen. In de salon wil ik dat stukje ook meegeven aan mijn klanten. De ontspanning van lichaam en geest, waar ik mij in de salon op richt, brengen je dichter bij jezelf.

Holistische visie

Mijn achtergrond in de natuurvoeding heeft bijgedragen aan het maken van steeds bewustere keuzes. Door in de salon te werken met duurzame materialen en cosmetica probeer ik mijn steentje bij te dragen. Met zorg heb ik voor de biologisch gecertificeerde kwaliteitscosmetica van Provida en [ comfort zone ] gekozen. Je leest er meer over in mijn blogs.

De kennis stopt niet bij de huid en cosmetica. De verbanden die ik zie tussen voeding, leefstijl en mindset maken dat ik streef naar de balans en gezondheid vanuit een geheel bekijk. Natuurlijk hoop jou te kunnen inspireren met mijn opvattingen maar bovenal een persoonlijk rustmoment te kunnen bieden waar je even kan ontsnappen aan het -soms hectische- dagelijks leven. Even terugtrekken in je comfort zone. Dat kunnen we allemaal wel eens gebruiken!

Valerie

Voel je welkom bij Salon Be Pure!