Advies gewenst?

Vraag een terugbelverzoek

Afspraak maken?

info@salonbepure.nl

Geopend op afspraak

ma t/m vrij 10.00-21:00 uur

Gekeken van een holistisch oogpunt worden tijdens de behandeling drie zintuigen gestimuleerd; horen, ruiken en voelen. Ik streef er naar je een ervaring van schoonheid en well-being te laten ervaren.

Achtergrond

Mijn naam is Valerie, 28 jaar en sinds 2017 ben ik gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en wellness masseuse. Na mijn opleidingen heb ik branche ervaring opgedaan in kleine, grote en internationale salons.

Vanaf jonge leeftijd droomde ik al over een eigen salon. In 2019 opende ik in Twente voor het eerst mijn deuren. Vanaf juli 2021 heb ik het Be Pure concept met nieuwe drive en visie verder uit mogen rollen net buiten het centrum van Zutphen.

Het mooie aan dit vak vind ik dat ik mijn klanten zie onthaasten. Door de persoonlijke aandacht tijdens de behandeling kunnen zij zich weer puur, stralend en ontspannen voelen. Het doet mij goed om te zien wat mijn behandelingen voor anderen kunnen betekenen.

Naamgeving

Zoals de naam al doet vermoeden, komt ‘Be Pure’ voort uit mijn band met de natuur. Ik kan erg genieten van de natuur en trek mij er zo nu en dan in terug om op te laden. Puur leven, puur zijn; het zijn mijn persoonlijke waarden om zo dicht mogelijk bij mijzelf te komen. In de salon wil ik dat stukje ook meegeven aan mijn klanten. De ontspanning van lichaam en geest, waar ik mij in de salon op richt, brengen je dichter bij jezelf.

Concept

Mijn achtergrond in de natuurvoeding heeft bijgedragen aan het maken van steeds bewustere keuzes. Door in de salon te werken met duurzame materialen en cosmetica probeer ik mijn steentje bij te dragen. Met zorg heb ik voor de biologisch gecertificeerde kwaliteitscosmetica van Provida en [ comfort zone ] gekozen. Je leest er meer over in mijn blogs.

De kennis stopt niet bij de huid en cosmetica. De verbanden die ik zie tussen voeding, leefstijl en mindset maken dat ik streef naar de balans en gezondheid vanuit een geheel bekijk. Natuurlijk hoop jou te kunnen inspireren met mijn opvattingen maar bovenal een persoonlijk rustmoment te kunnen bieden waar je even kan ontsnappen aan het -soms hectische- dagelijks leven. Dat kunnen we allemaal wel eens gebruiken!

Graag verwelkom ik je in de salon!