Afspraak maken?

info@salonbepure.nl

Geopend op afspraak

ma t/m vrij 10.00-21:00 uur

Mmm, deze exclusieve blend van etherische oliën van cederhout en sinaasappel en roze omhult je meteen met een vredig, rustig gevoel. Aanvankelijk is deze blend ook speciaal ontwikkeld om diepe ontspanning te kunnen bevorderen en te helpen gedurende de dag of voor de nachtrust de harmonie terug te vinden.

Wat is stress?

Vandaag de dag veroorzaakt stress volgens recente medische studies steeds meer problemen. Stress vormt ook een groot gevaar voor onze gezondheid. Stress is de instinctieve vecht- of vluchtreactie op verschillende prikkels, als we ons bedreigd of overweldigd voelen. Wanneer stress chronisch wordt, kan het leiden tot angst, slapeloosheid, lichamelijke klachten en tot moeilijk functioneren in de maatschappij.

Geur & Balans

Ons gevoel voor geur is belangrijk in de zoektocht naar psychologische en lichamelijke balans en welzijn. Geur stelt onze externe wereld in verbinding met onze innerlijke emoties. Als de reukzin geprikkeld wordt, is het een krachtige geleider om lichaam en geest optimale ontspanning te laten ervaren en de zintuigen in balans te brengen.

Natuurlijke, intensieve behandeling

Als de reukzin op een positieve manier gestimuleerd wordt, is het een krachtig instrument om het zenuw- en hormoonstelsel weer in balans te brengen en lichaam en geest voor te bereiden voor een ontspannende, herbalanserende ervaring.                 

Aromatische oliën kunnen gebruikt worden om specifieke behandelingen uit te voeren: dit is de basis voor aromatherapie. Aromatherapie is een natuurlijke behandeling die gericht is op zowel fysieke problemen als het herstellen van emotionele onbalans.

Een ervaring van geestelijk en lichamelijk welzijn

Als de hectiek van het dagelijks leven, stress en een slaapgebrek hun tol eisen, is het tijd voor TRANQUILLITY™. Dit aromatische en voedende bad en lichaam systeem omvat een exclusieve blend van aromatische oliën die je helpt met stress om te gaan en een gevoel van diepe rust en welzijn te herontdekken.  Met etherische oliën van cederhout, sinaasappel, rozen, sandelhout, geranium en vetiver.    

Natuurlijk

Vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën en SLES. Tot 96% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. De zijdeachtige texturen voeden en maken de huid zijdezacht, dankzij een hoge concentratie oliën en boters.  80% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

Neem tijd voor jezelf

Wij geloven in een geïntegreerde aanpak voor schoonheid en welzijn. Met ons Wetenschappelijk Comité kunnen we een innovatieve, holistische werkwijze bieden om je te helpen om te gaan met de uitdagingen van het dagelijks leven en een gevoel van rust en kalmte van lichaam en geest te herontdekken.                                               

Behandelingen

Omdat ik de samenwerking met [ comfort zone ] ben aangegaan, mag ik binnenkort gaan werken met deze prachtige lijn. Met de Tranquality™ blend wordt de geurreis gegeven in mijn behandelingen. Na de zomer ga ik starten met de Pro-Sleep Massage en het Face & Body Ritual, waar deze lijn bij hoort. De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de salon. Benieuwd naar de unieke geur, of wil je de producten op je huid voelen? Testen en advies is altijd vrijblijvend in de salon.