Afspraak maken?

info@salonbepure.nl

Geopend op afspraak

ma t/m vrij 10.00-21:00 uur

Provida betekent “voor het leven”.

Provida is de filosofie van deze holistische natuurlijke cosmetica – een gebalanseerde combinatie van natuur, inspiratie en wetenschap. Eeuwenlang, zelfs millennia lang, werden natuurlijke cosmetische preparaten gebruikt om de huid, schoonheid en dus het algehele welzijn te verzorgen en te behouden. In echte natuurlijke cosmetica bevindt de hele persoon zich in het centrum van de kosmos.

Een diepe band met de natuur en openheid voor nieuwe uitvindingen vormen de basis van Provida. Dit wordt bewezen door de ontwikkeling van veel innovatieve natuurlijke producten.

Mens en natuur in harmonie

Provida Cosmetics

De basis van deze echte schoonheidsproducten zijn medicinale kruiden en de beste plantaardige oliën en vetten met hun huidverzorgende, genezende en voedende eigenschappen. Andere ingrediënten zijn plantaardige harsen, honing, bijenwas en geselecteerde etherische oliën. Geen enkel synthetisch materiaal kan hetzelfde doen. Waar mogelijk maakt Provida gebruik van biologisch geteelde (GMO) of Demeter GMO’s.

Provida combineert state-of-the-art dermatologische kennis met bewezen medische kennis van kruidengeneeskunde. De leer van Ayurveda, de principes van antroposofie en de wetten van fyto- en aromatherapie worden in acht genomen.

Provida heeft gebruik gemaakt van deze traditionele kennis:

Provida – Natuurlijke cosmetica

Voor Provida is natuurlijke cosmetica geen modewoord. Ons ultramoderne laboratorium in Geseke produceert de Provida-producten voortdurend op een frisse en hulpbronnenbesparende manier: zonder conserveermiddelen, zonder minerale oliën en vetten en zonder “natuur-identieke” stoffen. Omdat alleen natuurlijke grondstoffen gerelateerd zijn aan de eigen substanties van de huid en de functies van de huid zonder schade ondersteunen.

Sinds 2013 wordt het assortiment aangevuld met een Demeter-gecertificeerd assortiment natuurlijke cosmetica: van plantaardige grondstoffen van de hoogste kwaliteit – met veel strengere richtlijnen dan elke andere organische afdichting.

Kwaliteitsproducten

Alleen natuurlijke materialen van de beste kwaliteit worden gebruikt.

Een groot deel van de medicinale planten komt van het eigen Demeter-gecertificeerde boerenerf, andere medicinale planten zijn afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw (kbA) en van wilde collecties.

Bron: Provida.de