Advies gewenst?

Vraag een terugbelverzoek

Afspraak maken?

info@salonbepure.nl

Geopend op afspraak

ma t/m vrij 10.00-21:00 uur

Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is [ comfort zone ] zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten en de meest geavanceerde hightech moleculen geselecteerd.

Waarom [comfort zone] ?

Tijdens een excursie van de opleiding Wellness in Spa Zuiver kwam ik voor het eerst in aanraking met [ comfort zone ]. Op een andere manier als ik eerder ervaren had, werd er heel veel aandacht besteed aan rituelen tijdens de behandeling; rituelen om tot rust te komen. De geuren vond ik héérlijk, de texturen fijn en de methode heel inspirerend. Het is echt een totaal-concept.

De filosofie van [ comfort zone ] is holistisch: mens + product + individu.

Tijdens de doorstart aan de nieuwe locatie in Zutphen besloot ik er voor te gaan. Ik vond de aromatherapie en het concept namelijk helemaal in de Be Pure beleving passen. Het staat voor kwaliteit, oog voor detail en puur zijn. De trainingen die ik vanuit [ comfort zone ] volg zijn elke keer inspirerend.

Een behandeling vanuit comfort zone waar ik in het bijzonder enthousiast over ben is het Tranquility Pro Sleep ritueel. Dit was ook een belangrijke reden om voor dit merk te kiezen; hun expertise in ontspanning en holisme gaat ontzettend ver. Naast deze lichaamsbehandeling geef ik ook het Regenerative Lift Elixer waarbij gewerkt wordt met de producten van Sacred Nature.

Tranquality lijn, verkrijgbaar bij Salon Be Pure

Keurmerk

Onze producten worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen. De B-Corp™ certificering die [ comfort zone ] kent, voldoet aan de hoogste standaarden met betrekking tot de maatschappij en het milieu, transparantie en betrouwbaarheid.

SKIN is de focus

Ons doorlopende onderzoek heeft als doel de huid te doorgronden, zodat we de beste duurzame resultaten kunnen bieden en de schoonheid en vitaliteit van de huid optimaal kunnen waarborgen.

SCIENCE is de guide

In het continue proces van verbetering en streven naar excellentie laten wij ons leiden door de meest geavanceerde medische en wetenschappelijke studies.

SOUL is wat comfort zone uniek maakt

We hebben niet alleen met de huid te maken, maar met de mens als geheel. Ons vooruitstrevende doel is om mensen te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor zichzelf zorgen, zowel van binnen als van buiten.

Sacred Nature

Uit liefde voor verzorgingsrituelen en vanuit passie voor de natuur en de wereld om ons heen kan je ook hemels genieten van een innovatieve en uiterst effectieve producte uit de Sacred Nature lijn. Deze lijn bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale oliën, siliconen, paraffine en synthetische geur- en kleurstoffen.

Een gedeelte van de opbrengst gaat tevens naar herbebossingsprojecten, Sacred nature ofwel heilige natuur. Een behandeling met 99% tot 100% natuurlijke ingrediënten en tot 45% biologisch. Het sacred nature systeem is bestempeld met het ECOCERT-keurmerk. Deze producten zijn intensief voedend, anti-aging en herstellend.

Comfort Zone Sacred Nature

Salon Prijzen Sacred Nature

 • Cleansing balm €38,80
 • Youth serum €79,00
 • Exfoliant mask €51,25
 • Hand & body soap €22,50
 • Hydra cream €71,00
 • Nutrient cream €71,00
 • Body butter €60,00

Tranquility™

Als de hectiek van het dagelijks leven, stress en een slaapgebrek hun tol eisen, is het tijd voor TRANQUILLITY™. Dit aromatische en voedende bad en lichaam systeem omvat een exclusieve blend van aromatische oliën die je helpt met stress om te gaan en een gevoel van diepe rust en welzijn te herontdekken.  Met etherische oliën van cederhout, sinaasappel, rozen, sandelhout, geranium en vetiver.    

Tranquility lijn van Comfort Zone

Salon Prijzen Tranquility™

 • Blend €83,25
 • Body cream €64,50
 • Body lotion €43,00
 • Candle €35,00
 • Bath & Body oil €84,00
 • Shower Cream €30,00
 • Shampoo (limited edition) €15,00
 • Home Spray €37,50
 • Home Fragrance + bamboo sticks €65,50