Advies gewenst?

Vraag een terugbelverzoek

Afspraak maken?

info@salonbepure.nl

Geopend op afspraak

ma t/m vrij 10.00-21:00 uur

In cosmeticaland kun je er niet omheen: de term anti-aging. Anti-aging crèmes, serums, behandelingen en maskers: allemaal beloven ze het ouder worden van de huid tegen te gaan. Maar kan dat eigenlijk wel, veroudering tegen gaan? En wat is er eigenlijk mis met het ouder worden van de huid?

Beautiful aging

Zelf gebruik ik liever de therm beautiful aging, omdat het naar mijn idee heel erg gaat om het omarmen van het proces van het ouder worden. Elke leeftijd heeft zijn bijkomende voor- en nadelen. En als we kijken naar de schoonheidsidealen dan zien we strakke, jonge huiden. Niet gek dat de marketing van cosmetica hierop inspeelt en een oplossing voor heeft. Al is het heel erg zoeken in een wereld van beloftes, wat nu echt resultaat geeft. Of mogen we onszelf misschien minder vergelijken met het schoonheidsideaal?

Want als je eens nagaat, vinden we de rimpels bij anderen dan echt zo storend of vooral bij onszelf? Mijn ervaring is dat als mensen lekker in hun vel zitten, ze veel minder bezig zijn met imperfecties zoals wat rimpels. Dit heeft veel te maken met je gevoel van eigenwaarde en het erkennen dat je lichaam blijft transformeren. Naast die fijne lijntjes gaat huidveroudering niet alleen om wat je in de spiegel ziet veranderen maar ook om de gehele gezondheid, hoe je je van binnen voelt.

Hoe wordt je huid mooi ouder?

Met de juiste keuzes in voeding, beweging, mentale rust én huidverzorging vertraag je de effecten van het ouder worden in het algemeen, maar ook op de huid. We kunnen met de nodige kennis van zaken zeker bewuste keuzes maken, voorkomen dat de huid sneller verouderd en de huidstructuur (danwel tijdelijk) verbeteren. Maar oxideren doen we allemaal, puur door het feit dat we ademen. De één verouderd sneller dan de ander, al is het alleen al puur op basis van het genetische pakket dat we bij de geboorte gekregen hebben.

Om de huid mooi te laten verouderen is het zaak dat je de huid zoveel mogelijk beschermd tegen UV straling, uitdroging en vervuiling van buitenaf. De nodige kennis kan hier zeker in bijdragen.

Je bent al mooi

Ik denk graag mee over hoe we de huid het beste kunnen benaderen en beschermen. Maar wil ook belichten dat wanneer je het feit dat ook je huid verouderd omarmt, je die zelfverzekerdheid ook weer zal uitstralen. Dat is voor mij waar beautiful aging om gaat. Besef dat je helemaal goed bent zoals je nu bent, op elke leeftijd. Dat is waar ik mensen toe wil inspireren in de salon.

Huidadvies op maat

De juiste verzorging is natuurlijk belangrijk. Welk huidbeeld heb je op dit moment? Weet jij wat jouw huid nodig heeft? Samen kunnen we naar jouw huid en wensen kijken en kan ik je verzorging laten voelen die jouw huid beschermt en voedt. Tijdens de eerste behandeling is er altijd ruimte om dit geheel vrijblijvend en kosteloos te integreren in de behandeling.

In de Beautiful Aging behandeling laat ik je kennis maken met de milde en voedende en biologisch gecertificeerde cosmetica van [ comfort zone ]. Ontdek wat deze regeneratieve lijn voor jouw huid kan betekenen!